Medical Card

Wat is een HSI Medical Card®

Een HSI Medical Card® Medikaart is een internationale Emergency Medical Identity kaart, Europees Medisch Paspoort, of te wel een medicijnpas in bankpas formaat met uw persoonlijke en medische gegevens, inclusief eventueel medicijn gebruik en contactpersonen, die u thuis én op reis kunt gebruiken.

De HSI Medical Card® is een handzaam medicijnpas – medicijnpaspoort, ontworpen voor iedereen die medicijnen gebruikt. Maar ook zeer zeker voor iedereen met een medische voorgeschiedenis of chronische aandoening zoals diabetes, astma, NAH, hart- en vaatziekte, epilepsie, eigenlijk voor iedereen met wat gezondheidsproblemen.

Medical Card Basis
Medical Card Basis + Mondmasker Vrijstelling
Medical Card Handicap
Medical Card Handicap + Mondmasker Vrijstelling
Medical Card Mondmasker vrijstelling 1
Medical Card Mondmasker vrijstelling 2

Wat is een HSI Medical Card® Mondmasker Vrijstelling pas

Mondmasker Vrijstelling pas is voor iedereen met aandoeningen waarbij het dragen van een mondmasker (medisch) niet mogelijk is. Laat bij controle uw HSI Medical Card® met Mondmasker Vrijstelling logo zien.

De HSI MC Mondmasker Vrijstelling pas is met name bedoeld voor de doelgroep die last heeft van longaandoeningen en benauwdheid, zoals Astma, COPD of een verminderde longfunctie. Maar ook voor hartpatiënten die kampen met benauwdheid, en patiënten met andere chronische aandoeningen die te maken hebben met de eerder genoemde klachten.

Duidelijke Button Mondmasker Vrijstelling

Deze button is uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met de HSI MC Mondmasker Vrijstelling® Medikaart met uw persoonlijke en medische gegevens, Europees Medisch Paspoort en internationaal te gebruiken.

Copyright ©2020-2023 COVID Patiëntenbelangen | Hosted & Design by CreasolConcepts.com